Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("EAU DE VIE DE VIN")

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 9 of 9

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

PATTERN RECOGNITION APPLIED TO BRANDY QUALITY CONTROL. = L'IDENTIFICATION DE DIAGRAMMES APPLIQUEE AU CONTROLE DE QUALITE DES EAUX-DE-VIE DE VIN.DONATH JOBBAGY A; FRANK I; HOLLO J et al.1982; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1982; VOL. 26; NO 10; PP. 903-908; ABS. GER/RUS; BIBL. 17 REF.; 3 FIG./2 TABL.Article

HIGH PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF NONVOLATILE PHENOLIC COMPOUNDS IN MATURED DISTILLED ALCOHOLIC BEVERAGES. = DOSAGE, PAR CHROMATOGRAPHIE LIQUIDE HAUTE PERFORMANCE, DES COMPOSES PHENOLIQUES NON VOLATILS DANS LES BOISSONS ALCOOLISEES DISTILLEES ET VIEILLIESLEHTONEN M.1983; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 1; PP. 71-78; BIBL. 15 REF.; 3 FIG. /9 TABL.Article

GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF VOLATILE PHENOLS IN MATURED DISTILLED ALCOHOLIC BEVERAGES. = DOSAGE, PAR CHROMATOGRAPHIE GAZ-LIQUIDE, DES PHENOLS VOLATILS DANS LES BOISSONS ALCOOLISEES DISTILLEES ET VIEILLIES.LEHTONEN M.1983; JOURNAL-ASSOCIATION OF OFFICIAL ANALYTICAL CHEMISTS; ISSN 0004-5756; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 1; PP. 62-70; BIBL. 21 REF.; 3 FIG. /8 TABL.Article

16E. REUNION DE LA SOUS-COMMISSION CONVENTIONNELLE D'UNIFICATION DES METHODES D'ANALYSE ET D'APPRECIATION DES VINS; PARIS; 19751975; BULL. O.I.V.; FR.; DA. 1975; VOL. 48; NO 535; PP. 742-787Conference Paper

New monoterpene ethyl esters in grape wines and brandies = Nouveaux éthers éthyliques monoterpéniques dans les vins de raisin et eaux-de-vie de vinSTRAUSS, C. R; WILSON, B; RAPP, A et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 4, pp 706-708, issn 0021-8561Article

A research note. Direct gas chromatographic analysis of fusel alcohols, fatty acids and esters of distilled alcoholic beverages = Note de recherche. Analyse directe, par chromatographie gazeuse, des alcools de fusel, des acides et des esters gras dans les boissons alcoolisées distilléesMASUDA, M; YAMAMOTO, M; ASAKURA, Y et al.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 1, pp 264-265, issn 0022-1147Article

Nachweis eines Zusatzes von Feigensaft zu Traubensaft und daraus hergestellten alkoholischen Erzeugnissen über die HPLC-Bestimmung von Flavon-C-glykosiden = Détection, par dosage par CLHP des C-glucosides de flavone, de l'addition de jus de figue dans du jus de raisin et dans des boissons alcoolisées fabriquées à partir de ce jus = Detection of adulteration of grape juice and of alcoholic beverages prepared from grape juice with fig juice by determination of flavone-C-glycosides using HPLCSIEWEK, F; GALENSA, R; HERRMANN, K et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1985, Vol 181, Num 5, pp 391-394, issn 0044-3026Article

Development of some Sherry brandy aroma components along the Solera system = Formation de quelques constituants de l'arôme d'eaux-de-vie de type Sherry lors de la maturation selon le système «Solera»DIEZ, A; CELA, R; PEREZ-BUSTAMANTE, J. A et al.American journal of enology and viticulture. 1985, Vol 36, Num 1, pp 86-94, issn 0002-9254Article

Comparative composition of fusel oils in brandies made from six grape varieties and their relationship with sensory analysis = Composition comparée d'huiles de fusel d'eaux-de-vie préparées à partir de six cépages et leurs relations avec l'analyse sensorielleZEE, J. A; SIMARD, R. E; CARBILLET, L et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1984, Vol 17, Num 2, pp 54-59, issn 0023-6438Article

  • Page / 1